Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Manda, după audierea fostului șef al ANI, Horia Georgescu: „Considerăm că domnul Maior ne-a minţit”

Claudiu Manda, după audierea fostului șef al ANI, Horia Georgescu: „Considerăm că domnul Maior ne-a minţit”

Claudiu Manda, după audierea fostului șef al ANI, Horia Georgescu: „Considerăm că domnul Maior ne-a minţit”
12 Apr 2018   •   19:42

Președintele Comisiei de control a SRI, Claudiu Manda, a declarat joi, după audierea lui Horia Georgescu, fostul șef al ANI, că George Maior a mințit la audieri, atunci când a spus că îl cunoaște vag pe acesta. 

"În prima audiere, domnul Horia Georgescu ne afirma că a avut o relaţie foarte apropiată (cu George Maior – n.r.), că îl considera chiar prieten, iar domnul Maior ne-a spus că îl cunoştea vag. După ce am discutat astăzi cu domnul Horia Georgescu, considerăm că domnul Maior ne-a minţit şi credem că sunt destul de multe lucruri pe care ar trebui să le discutăm în continuare cu domnul Maior. Astăzi, după şedinţă, o să îi scriem o adresă domnului Maior, să îl invităm de urgenţă la comisie pentru a discuta şi a avea opinia domniei sale în contextual noilor lucruri spuse la comisie de către Horia Georgescu”, a spus Claudiu Manda. 

Manda a mai spus că Horia Georgescu a vorbit despre discuția avută cu Maior pe tema justiției. 

"Un alt lucru pe care ni l-a spus domnul Georgescu este legat de dialogul dintre domnul Maior şi domnul Horia Georgescu despre ce presupune sistemul de justiţie din România. Am înţeles că au avut discuţii de mai multe ori pe această temă. Am înţeles că există şi un email transmis de către domnul Horia Georgescu domnului George Maior, în care arată viziunea domniei sale în ceea ce înseamnă zona de justiţie din România, întreg sistemul şi de funcţionare. Această discuţie a fost în contextul în care a confirmat inclusiv domnul Horia Georgescu din discuţiile pe care le-a avut la vremea respectivă că domnul Maior era un posibil candidat sau un posibil prim-ministru al României”, a mai adăugat Manda. 

×
Subiecte în articol: maior Claudiu Manda Horia Georgescu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close