Antena 3 CNN Actualitate CLIPE DE GROAZĂ pentru pacienţii de la spitalul din Segarcea

CLIPE DE GROAZĂ pentru pacienţii de la spitalul din Segarcea

CLIPE DE GROAZĂ pentru pacienţii de la spitalul din Segarcea
02 Ian 2015   •   08:01
A fost panică la spitalul din Segarcea. Un incendiu puternic ar fi putut produce o tragedie. Copiii şi bolnavii internaţi aici au fost evacuaţi după ce angajaţii au simţit un miros puternic de fum. 
 
Se pare că focul a pornit de la scânteile produse de doi muncitori care sudau în subsolul clădirii. Din fericire, pompierii au ajuns într-un timp foarte scurt, înainte ca focul să se extindă la clădirea spitalului.
 
Flăcările au pornit din subsolul clădirii, într-o anexă în care erau depozitate documentele spitalului şi au mistuit toate birourile. Angajaţii spitalului au observat fumul puternic care a cuprins şi etajele superioare ale clădirii şi au evacuat copiii şi pacienţii internaţi.
 
Angajaţii spitalului spun că focul a pornit din cauza unor muncitori care sudau în magazia de la subsol. Scânteile au ajuns la documentele de pe birouri, care s-au aprins imediat.
 
Pompierii au reuşit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă şi la clădirea spitalului, iar nimeni nu a fost rănit. Pompierii şi poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate cauza izbucnirii incendiului. 
 

×
Subiecte în articol: pacienti spital pacienti cladire pompieri
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close