Antena 3 CNN Actualitate Cluj: Doi elevi de generală, la spital după ce au consumat etnobotanice în toaleta şcolii (VIDEO)

Cluj: Doi elevi de generală, la spital după ce au consumat etnobotanice în toaleta şcolii (VIDEO)

Cluj: Doi elevi de generală, la spital după ce au consumat etnobotanice în toaleta şcolii (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
01 Oct 2010   •   19:04

Doi elevi de clasa a XVIII-a din Cluj-Napoca au ajuns la spital, după ce au consumat substanţe etnobotanice. Totul s-a întamplat chiar în timpul orelor, în toaleta şcolii.

Dirigintele, profesorii şi directorii şcolii au intrat în panică atunci când cei doi băieţi au anunţat că se simt rău. Au fost chemaţi părinţii, iar adolescenţii au fost duşi de urgenţă la spital.

Medicii de acolo au lămurit imediat misterul - băieţii se drogaseră cu substanţe etnobotanice. Amândoi au recunoscut. De teama absenţelor nemotivate, probabil, nici măcar nu au părăsit incinta şcolii, ci au consumat drogurile chiar în toaleta instituţiei de învăţământ.

Cei doi băieţi au fost internaţi la Centrul Antidrog din cadrul Clinicii de Pediatrie din Cluj Napoca. Acum se simt bine, dar vor mai rămâne internaţi pentru supraveghere.

Conducerea şcolii a sesizat poliţia, care încearcă acum să afle ce substanţe au consumat băieţii şi de unde le-au procurat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Cluj elevi spital toaleta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close