Antena 3 CNN Actualitate CNADNR foloseşte o hartă rusească, veche de 40 de ani, pentru planul de ocolire a oraşului Comarnic

CNADNR foloseşte o hartă rusească, veche de 40 de ani, pentru planul de ocolire a oraşului Comarnic

CNADNR foloseşte o hartă rusească, veche de 40 de ani, pentru planul de ocolire a oraşului Comarnic
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Noi 2015   •   14:31

Descoperire halucinantă la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. CNADNR foloseşte o hartă rusească, veche de aproape 40 de ani, pentru planul de ocolire a oraşului Comarnic. Şi nici măcar nu şi-a dat seama. 

 
O asociaţie din domeniul infrastructurii a semnalat problema gravă iar CNADNR o recunoaşte şi chiar îşi cere scuze pe pagina de Facebook. 
 
"Multumim Asociatiei Pro Infrastructură pentru atenţionare şi ne cerem scuze pe această cale. Documentaţia a fost întocmită de către consultantul Egis, iar cel care trebuia să verifice, din partea C.N.A.D.N.R. S.A. a dat dovadă de neatenţie. În acest caz a fost dispusă sancţionarea acestuia şi înlocuirea hărţii."
 
Harta este scrisă într-o combinaţie de română, cu litere chirilice, din care nu se înţelege mai nimic şi în plus, e plină de greşeli. De exemplu, sunt menţionate drumuri care nici măcar nu mai există în prezent. 
 
CNADNR a fost sesizată şi a menţionat că angajatul care trebuia să verifice documentul va fi sancţionat, iar harta va fi înlocuită.
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close