x close

Fii alături de noi!

Cod galben de ceață și vânt, în opt județe ale țării

de 31 Ian 2016   •   10:48
Cod galben de ceață și vânt, în opt județe ale țării 16
Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică dimineață, mai multe atenționări nowcasting Cod Galben de ceață și intensificări ale vântului valabile în opt județe până la ora 12,30, transmite Agerpres.

Potrivit meteorologilor, până 12,00, în județele Bacău, Vrancea, Galați, inclusiv drumurile naționale și europene aferente se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Până la ora 12,30, în județele Satu Mare și Sălaj se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 55...60 km/h iar în zona de munte a județelor Cluj, Maramureș și Bistrița Năsăud, rafalele de vânt pot depăși 75...80 km/h și izolat pe creste 120 km/h, viscolind ninsoarea.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, menționează ANM.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Aici a ajuns Cristian Borcea! Totul despre viața de după gratii a fostului șef de la Dinamo

O vizită în noua reşedinţă a lui Cristi Borcea ne-a arătat realitatea cruntă în care el trăieşte acum. Ce Pipera? Ce Miami? La Jilava condiţiile sunt mult sub standardele cu care a fost obişnuit...

27 Iun 2016  •  21:45

sati