x close

Fii alături de noi!

Anunț de la meteo: Cod galben de vânt puternic în mai multe județe

de S.T.   •   10 Mar 2016   •   21:22
Anunț de la meteo: Cod galben de vânt puternic în mai multe județe 534

Administrația Națională de Meteorologie a emis joi dimineață o avertizare cod galben de vânt valabilă în mai multe județe din țară, inclusiv Municipiul București.

Până la 22:00, în municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov, Buzău, nordul judeţelor Giurgiu şi Teleorman, vestul judeţului Ialomiţa, Tulcea, Constanța, și sudul judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, se vor semnala  intensificări locale ale vântului cu rafale ce vor atinge 55 - 60 km/h, izolat 60 - 70 km/h.

De asemenea, este încă în vigoare informarea meteo de ploi și intensificări ale vântului valabilă în intervalul  09 martie, ora 15 – 11 martie, ora 07. În intervalul menţionat, va ploua în cea mai mare parte a ţării.

poza

Actualitate

Oameni importanți în dictatura lui Ceaușescu au fondat Hexi Pharma

Compania Hexi Pharma Co. a fost creată de un fost inspector general la Direcția Farmaceutică din Ministerul Sănătății din perioada comunistă, care a devenit, după Revoluție, primul secretar al...

24 Mai 2016  •  10:41

poza

Show

Elena Băsescu a exagerat cu operațiile estetice? Cum a apărut la un eveniment monden

Elena Băsescu a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate după cele două sarcini și arată destul de bine la corp. La chip, spun specialiștii, este total schimbată. Iar de vină nu ar fi machiajul,...

24 Mai 2016  •  10:36

sati