x close

Fii alături de noi!

Anunț de la meteo: Cod galben de vânt puternic în mai multe județe

de S.T.   •   10 Mar 2016   •   21:22
Anunț de la meteo: Cod galben de vânt puternic în mai multe județe 534

Administrația Națională de Meteorologie a emis joi dimineață o avertizare cod galben de vânt valabilă în mai multe județe din țară, inclusiv Municipiul București.

Până la 22:00, în municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov, Buzău, nordul judeţelor Giurgiu şi Teleorman, vestul judeţului Ialomiţa, Tulcea, Constanța, și sudul judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, se vor semnala  intensificări locale ale vântului cu rafale ce vor atinge 55 - 60 km/h, izolat 60 - 70 km/h.

De asemenea, este încă în vigoare informarea meteo de ploi și intensificări ale vântului valabilă în intervalul  09 martie, ora 15 – 11 martie, ora 07. În intervalul menţionat, va ploua în cea mai mare parte a ţării.

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati