Antena 3 CNN Actualitate Cod Galben de vânt puternic în București și în 11 județe din țară, până joi la prânz

Cod Galben de vânt puternic în București și în 11 județe din țară, până joi la prânz

Cod Galben de vânt puternic în București și în 11 județe din țară, până joi la prânz
26 Noi 2015   •   09:09

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi dimineață, două atenționări nowcasting de vânt puternic valabile în orele următoare în județele Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, Constanța, Tulcea și municipiul București.

Potrivit meteorologilor, până la ora 12 în Constanța și Tulcea se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze ce vor atinge la rafală 60 — 70 km/h.

De asemenea, până la ora 13,00, în celelalte județe și în Capitală intensificările vântului vor atinge viteze de 55 — 65 km/h la rafală.

Începând de joi dimineață de la ora 6,00 și până vineri la ora 9,00, un număr de 27 de județe se află sub Cod Galben de ploi, lapoviță și ninsori, dar și de intensificări ale vântului. Județele vizate de atenționarea Cod Galben sunt: Maramureș, Bistrița Năsăud, Suceava, Botoșani, Harghita, Neamț, Iași, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Caraș Severin, Timiș, Arad, Hunedoara, Alba, Bihor, Cluj și Sălaj.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close