x close

Fii alături de noi!

Iarna revine în forță. Cod galben de viscol până la ora 17.00

de S.T.   •   02 Feb 2016   •   11:16
Iarna revine în forță. Cod galben de viscol până la ora 17.00 534
Foto: Pixabay
Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, noi atenționări Cod Galben de vânt puternic, valabile până la ora 17.00, în mai multe județe.

Potrivit meteorologilor, în zona înaltă a Munților Apuseni aferentă judeţului Cluj se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 70-80 km/h, și izolat pe creste va depăşi 100 km/h.

Tot până la ora 17.00 se va afla sub Cod galben de vânt puternic și zăpadă spulberată zona de munte a județelor Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea.

Și zona înaltă de munte a judeţelor Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş este afectată.

Știrea inițială:

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineața, noi atenționări Cod Galben de vânt puternic, valabile până la ora 11.00, în opt județe. 

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

”Am un apetit sexual uriaș”. Fiica a rămas interzisă de ce a putut citi în mesajele mamei sale sexagenare

Ideea că părinții noștri sunt activi din punct de vedere sexual ne repugnă celor mai mulți dintre noi. Însă să auzi detalii picante din dormitorul lor, chiar de la unul dintre ei, este o experiență greu...

29 Iul 2016  •  18:26

sati