x close

Fii alături de noi!

Iarna revine în forță. Cod galben de viscol până la ora 17.00

de S.T.   •   02 Feb 2016   •   11:16
Iarna revine în forță. Cod galben de viscol până la ora 17.00 534
Foto: Pixabay
Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, noi atenționări Cod Galben de vânt puternic, valabile până la ora 17.00, în mai multe județe.

Potrivit meteorologilor, în zona înaltă a Munților Apuseni aferentă judeţului Cluj se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 70-80 km/h, și izolat pe creste va depăşi 100 km/h.

Tot până la ora 17.00 se va afla sub Cod galben de vânt puternic și zăpadă spulberată zona de munte a județelor Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea.

Și zona înaltă de munte a judeţelor Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş este afectată.

Știrea inițială:

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineața, noi atenționări Cod Galben de vânt puternic, valabile până la ora 11.00, în opt județe. 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cher și-a înfuriat fanii cu mesajul postat pe Twitter după atentatul de la Ataturk

Cher și-a înfuriat fanii pe Twitter cu o postare făcută imediat după atentatul terorist de pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Celebra artistă a postat un mesaj în care a afirmat că se roagă pentru...

29 Iun 2016  •  16:32

sati