Antena 3 CNN Actualitate Codrin Ștefănescu, reacție după ce Parchetul General a confirmat că numele lui Mircea Drăghici apare în două dosare: „Lucrurile sunt clare, sunt cusute cu ață fosforescentă”

Codrin Ștefănescu, reacție după ce Parchetul General a confirmat că numele lui Mircea Drăghici apare în două dosare: „Lucrurile sunt clare, sunt cusute cu ață fosforescentă”

Codrin Ștefănescu, reacție după ce Parchetul General a confirmat că numele lui Mircea Drăghici apare în două dosare: „Lucrurile sunt clare, sunt cusute cu ață fosforescentă”
28 Noi 2018   •   13:31

Codrin Ștefănescu a avut o reacție dură, în direct, la Antena 3, după s-a confirmat că numele lui Mircea Drăghici, propus pentru Ministerul Transporturilor, apare în două dosare penale instrumentate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție General.

„Sunt chemați să dea explicații în legătură cu niște întâlniri și șprițuri de acum 8-9 ani de zile, ministrului Petrescu i se face dosar penal deoarece o fostă șefă de la Poștă, de la PNL, s-a apucat să-i facă o plângere. Dl Lazăr îi face acum dosar lui Mircea Drăghici, după ce l-a chemat la Parchet fără avocat, după o plângere făcută de nu știu cine acum 4-5 ani de zile, șamd. Lucrurile sunt clare, sunt cusute cu ață, nu albă, fosforescentă. Toată România poate să-și dea seama că este o ofensivă a statului paralel împotriva noastră”, a afirmat Codrin Ștefănescu. 

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție confirmă faptul că pe numele lui Mircea Drăghici sunt înregistrate două spețe, se fac verificări, nu este începută urmărirea penală. 

Unele surse spun că nu e exclus ca zilele acestea Drăghici să fie chemat la sediul Parchetului pentru a aduce explicații.

Parchetul General nu dorește în această fază a verificărilor să spună de cât timp sunt deschise aceste dosare. 

Președintele Klaus Iohannis a decis să amâne până după 1 decembrie numirea pentru Ministerul Transporturilor. 

Citiți și Mircea Drăghici, prima reacție la dezvăluirile Parchetului General: Nu am fost informat!

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close