Antena 3 CNN Actualitate Continuă curățenia la Guvern. Ce anunț va face vineri Dacian Cioloș

Continuă curățenia la Guvern. Ce anunț va face vineri Dacian Cioloș

Continuă curățenia la Guvern. Ce anunț va face vineri Dacian Cioloș
04 Mai 2016   •   14:44

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunţat că vineri vor fi făcute publice detalii despre discuţiile pe care premierul Dacian Cioloş le are cu miniştrii Cabinetului pe tema activităţii acestora, transmite Agerpres.

"Astăzi a fost o discuţie şi pe acest subiect cu unii dintre miniştri. Vor continua şi zilele următoare (...) Aşteptăm finalizarea acestor discuţii, dar cu siguranţă în această săptămână veţi mai avea câteva detalii legate de aceste discuţii pe care premierul le are, probabil în cursul zilei de vineri", a declarat Dan Suciu, miercuri, într-un briefing la Palatul Victoria, răspunzând unei întrebări referitoare analiza activităţii fiecărui ministru în parte.

Dan Suciu a spus că a avut loc o discuţie cu toţi membrii Guvernului.

"Mâine va fi una mai puţin largă, dar discuţiile acestea continuă (...) Vineri sigur o să aveţi un punct de vedere ceva mai detaliat pe acest subiect", a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

El a precizat că aceste discuţii vizează activitatea fiecărui ministru în parte.

"(Sunt discuţii, n.r.) pe priorităţile fiecărui ministru, pe îndeplinirea obiectivelor asumate la începutul anului, pe etapa de parcurs pe care o desfăşurăm în acest moment şi pe finalizarea sau pe partea a doua anului, obiectivele pentru partea a doua a anului pentru ministere", a explicat Suciu.

Întrebat dacă în funcţie de aceste discuţii premierul Dacian Cioloş va lua o decizie în privinţa unei eventuale remanieri, Dan Suciu a precizat. "Nu pot să comentez subiectul în acest moment".

Purtătorul de cuvânt al Executivului a mai spus că întâlnirea pe care Dacian Cioloş a avut-o marţi cu ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a fost legată de cazul dezinfectanţilor din spitale.

Întrebat dacă întâlnirea a vizat şi evaluarea activităţii ministrului Sănătăţii, Dan Suciu a răspuns: "Nu, au avut un element punctual de discuţie legat de această situaţie, legat de aceste chestiuni de dezinfectant şi de infecţii intraspitaliceşti, dar evident modul în care se răspunde la această chestiune va ţine cont de o evaluare a modului în care funcţionează Ministerul Sănătăţii".

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Dan Suciu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close