Antena 3 CNN Actualitate Controale de amploare la marile companii din energie. Trei dintre ele vor avea o nouă conducere

Controale de amploare la marile companii din energie. Trei dintre ele vor avea o nouă conducere

Controale de amploare la marile companii din energie. Trei dintre ele vor avea o nouă conducere
Sursa foto: Foto pixabay.com
02 Sep 2016   •   19:15

Guvernul a trimis corpul de control la Complexul Energetic Oltenia (CEO), în timp ce corpul de control al ministrului Energiei a făcut verificări la Romgaz, Compania Naţională a Uraniului, Oil Terminal şi la Complexul Energetic Hunedoara, rapoartele urmând a fi publicate în perioada următoare.

De asemenea, Complexul Energetic Oltenia va avea de săptămâna viitoare un nou consiliu de supraveghere, în timp ce Oil Terminal Constanţa şi Societatea de Administrare a Participaţiilor în Energie SA (SAPE) vor avea noi consilii de administraţie, a declarat vineri, într-un interviu acordat News.ro, ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

„Corpul de control are un program de lucru anual si peste acest program se suprapun si chestiuni punctuale, cand apar care necesita o anumita documentare. Dar trebuie sa luati in calcul ca, totusi, corpul de control are o structura relativ limitata ca numar de personal, avem cativa oameni care lucreaza in aceasta structura si ei se apleaca asupra unor chestiuni cu adevarat punctuale. Nu fac control de fond, nu se substituie verificarilor pe care le fac alte institutii abilitate”, a declarat Grigorescu, in interviul acordat News.ro.

×
Subiecte în articol: Corpul de Control
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close