Antena 3 CNN Actualitate Copil în stare gravă după ce tavanul unei încăperi a căzut el. Părinţii au sunat imediat la 112

Copil în stare gravă după ce tavanul unei încăperi a căzut el. Părinţii au sunat imediat la 112

Copil în stare gravă după ce tavanul unei încăperi a căzut el. Părinţii au sunat imediat la 112
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
28 Oct 2016   •   08:25

O fetiţă de 6 ani a fost grav rănită după ce un tavan a căzut pe ea. Copila se afla la o zi onomastică, când, brusc, tencuiala tavanului din interiorul garsonierei în care se afla, s-a desprins şi a cazut. Fetiţa a fost transportată de urgenţă la spital cu mai multe răni la nivelul feţei.

Un alt copil a fost şi el uşor rănit, însă nu a avut nevoie de îngriiri medicale. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie care au efectuat măsurători în interiorul garsonierei.

Incidentul s-a petrecut în Botoşani, într-o garsonieră din cartierul ANL Bucovina. Fetiţa în vârsta de 6 ani era la ziua de naştere a unui copil, când tencuiala groasă de aproximativ 3-4 cm a tavanului a cazut peste ea. 

Alertaţi, părinţii au sunat imediat la 112.

Bărbatul care locuieşte în chirie de 9 ani de zile spune că nu a mai avut probleme de acest gen. Acum se teme pentru viaţa sa şi a familiei sale. Acesta spune că în orice moment poate să se trezească cu tavanul peste ei.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close