Antena 3 CNN Actualitate Cozi interminabile în Vama Albiţa. Ore întregi de aşteptare

Cozi interminabile în Vama Albiţa. Ore întregi de aşteptare

Cozi interminabile în Vama Albiţa. Ore întregi de aşteptare
30 Apr 2016   •   12:11

Oamenii aşteaptă ore întregi pentru a intra în România. Cozile formate la ieşirea din ţară sunt şi mai mari, fiind zeci de autoturisme la coadă

Cozi interminabile şi nervi întinşi la maximum la Vama Albiţa. Ore întregi de aşteptare la intrarea şi ieşirea din România prin cel mai mare punct de la frontiera de Est i-au adus pe turişti la limita răbdării. S-au format cozi de ambele părţi ale vamei şi controalele care durau în mod normal 5 minute s-au întins chiar şi câte 20 de minute pentru fiecare autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Vaslui, Irina Mirică, în săptămâna dinaintea Paştelui, la Vama Albiţa nu au fost aglomerări foarte mari şi nu au fost întârzieri mai mari de 20-30 de minute la autoturisme: "La această oră sunt valori aproape normale după ce zilele trecute a fost, într-adevăr, un pic mai aglomerat. Ne aşteptăm ca după-amiază să fie ceva mai mulţi oameni la punctul de frontieră. Azi (n.r. sâmbătă, 30 aprilie) se lucrează cu şapte poliţişti de frontieră şi cinci lucrători vamali, fiind dispuşi patru poliţişti şi patru lucrători vamali pe intrare şi pe intrare trei poliţişti şi un lucrător vamal. E posibil ca la schimbul de ture să se fi aşteptat ceva mai mult".

Sursa: Adevărul

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close