Antena 3 CNN Actualitate Creştinii din lumea întreagă sunt stupefiaţi! Cum explică cercetătorii miracolele din Biblie

Creştinii din lumea întreagă sunt stupefiaţi! Cum explică cercetătorii miracolele din Biblie

Creştinii din lumea întreagă sunt stupefiaţi! Cum explică cercetătorii miracolele din Biblie
de S.T.    |    07 Oct 2015   •   14:59

Potrivit Bibliei, Universul a fost creat în șase zile. Știința, pe de altă parte, extinde această perioadă la 13,8 miliarde de ani, scrie playtech.ro. Unul dintre fizicienii care au încercat să explice această discordanță e Gerald Schroeder, care s-a bazat pe relativitatea temporală a lui Einstein.

Însă Schroeder nu este singurul care a încercat să explice miracolele Bibliei. Începând cu Moise, care se presupune că se droga, până la încălzirea globală pusă pe seama inundaţiei căreia i-a supravieţuit Noe, unii oameni de ştiinţă cred că există o explicaţie logică pentru orice eveniment petrecut în Vechiul Testament.

Conform unui raport publicat de Atlas Obscura, Schroeder consideră că timpul, în momentul în care a fost creat Universul, trecea de un trilion de ori mai încet, acest timp fiind calculat după unul dintre factorii enunţaţi de Einstein în ecuaţiile sale. După modelul lui Einstein, „relativitatea generală”, cu cât lucrurile se întâmplă mai repede, cu atât timpul trece mai greu. Iar Schoeder crede că, din cauza luminii care se mişcă atât de repede, timpul este afectat.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: cercetatori Biblie stiinta
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close