Antena 3 CNN Actualitate Alina Petre, în lacrimi la locul crimei: Femeia era terorizată de acest bărbat. El avea și probleme psihice, pentru care a fost internat

Alina Petre, în lacrimi la locul crimei: Femeia era terorizată de acest bărbat. El avea și probleme psihice, pentru care a fost internat

Alina Petre, în lacrimi la locul crimei: Femeia era terorizată de acest bărbat. El avea și probleme psihice, pentru care a fost internat
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Apr 2016   •   11:38

Alina Petre, fostă Măgureanu, a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3, ce s-a întâmplat în magazinul pe care îl deține și cum a fost posibil să se ajungă la o asemenea tragedie.

“S-au luat declarații de la prietena mea martoră în magazin, din păcate nu a putut să vadă cine este. A fost chemată echipa de pază, ca să vadă cine a intrat și a comis crima. Sper să fie închis acest om pe viață. Procurorii încă nu au apucat să vadă imaginile, am înțeles că sunt într-o cutie, nu știu să vă zic”, a explicat Alina Petre.  

“Prietena mea care a asistat la crimă este, printre altele, și psiholog. Cred că se poate ajuta parțial și singură. A trecut prin foarte multe și nu a băgat-o nimeni în seamă. Femeia nu este protejată în această societate. Suntem carne de tun pentru tot felul de psihopați, pentru oameni care nu înțeleg că nu mai vrei să fii într-o relație cu ei, oameni care ar trebui să stea închiși la psihiatrie sau pușcărie.”

Tragedia este cu atât mai mare cu cât femeia ucisă avea și un copil și o mamă bolnavă de cancer.  

“Ea stătea în zona Brâncoveanu, a sunat Poliția de mai multe ori, pentru că omul o teroriza, o suna de sute de ori pe zi, o amenința cu moartea și acum s-a întâmplat. Mi se pare o lipsă de responsabilitate din partea polițiștilor, să nu iei în considerare aceste fapte atât de grave. S-a ajuns la un moment în care nu mai putem să facem nimic pentru ea, doar să mai ajutăm copilul. Are și o mamă bolnavă, pe moarte. O mamă bolnavă de cancer. Eu o să încerc cu tot ce pot. Eu știu ce înseamnă să fii un părinte singur. Copilul ei era viața ei și nu știu cum o să facem cu copilul ei, era dependent de ea. Nu știu ce o să fac.”

În plus, Alina Petre a explicat că bărbatul care a comis crima a avut și probleme psihice, pentru care a fost și internat.

“Eu o să iau toate plângerile făcute de ea și le duc la Parchet. Nu se poate așa ceva. Nu se poate să nu iei în considerare asemenea fapte, mai ales că omul acesta fusese internat la psihiatrie. A vrut să se sinucidă anul trecut, a amenințat că se sinucide, ea a sunat la Poliție și l-au luat, l-au dus la Spitalul de Psihiatrie, a fost internat. După care a început iar teroare. Nu au locuit împreună, dar cred că au avut o relație de șase, șapte luni de zile, maxim un an. Pentru că ea și-a dat seama cu ce tip de om are de-a face și a vrut să oprească relația și el nu a acceptat.”

Omul venea seara și dimineața aici, la magazin, o urmărea. Îl vedea de obicei în jurul magazinului, dar nu își făcea curaj să intre. O singură dată a intrat în magazin și ea mi-a dat mesaj să vin aici, pentru că era speriată. Și el a plecat când m-a văzut.”

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close