Antena 3 CNN Actualitate Criminala de la metrou a atacat cu apel decizia de condamnare la închisoare pe viaţă

Criminala de la metrou a atacat cu apel decizia de condamnare la închisoare pe viaţă

Criminala de la metrou a atacat cu apel decizia de condamnare la închisoare pe viaţă
05 Noi 2018   •   20:30

Magdalena Şerban, cea care a provocat moartea Alinei Ciucu aruncând-o în fața metroului și a încercat să ucidă o altă tânără, a fost condamnată la închisoare pe viață de Tribunalul București. Criminala a contestat decizia. 

Instanța a decis, pe data de 26 octombrie, condamnarea pe viață a Magdalenei Șerban, obligând-o să urmeze un tratament medical până la însănătoşire sau până la obținerea unei ameliorari care să înlăture starea de pericol, conform observator.tv. 

Magdalena Șerban a fost acuzată de tentativă de omor şi omor calificat.

”La data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin de două ori, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai urma să oprească în staţie şi de a-i suprima astfel viaţa. La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, după ce săvârşise infracţiunea de tentativă de omor descrisă mai sus, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins-o pe C.A. spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, victima C. A. a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a suferit leziuni traumatice care i-au provocat decesul”, au transmis atunci procurorii. 

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close