x close

Fii alături de noi!

Cristi Borcea, audiat la DNA în dosarul judecătoarei Geanina Terceanu

de 12 Ian 2016   •   16:49
Cristian Borcea a fost adus la DNA pentru audieri în dosarul în care este anchetat de dare de mită către judecătoarea Geanina Terceanu pentru a obține achitarea sa și a celorlalți inculpați din dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea e de aproape 2 ani în închisoare, după ce a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni, în dosarul Transferurilor, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Din noiembrie 2015, Borcea se află în Arestul Central al Capitalei într-un nou dosar. El a fost acuzat alături de fraţii Becali că i-au dat mită judecătoareicare i-a achitat în Dosarul "Transferurilor".

Cristi Borcea este singurul din acest dosar care nu recunoaște acuzația pe care procurorii DNA o aduc, aceea că i-ar fi dat 50.000 de euro mită Geaninei Terceanu pentru a fi achitat în dosarul Transferurilor.

 


poza

Show

FOTO. Ea e nepoata secretă a Regelui Mihai

Elisabeta-Maria Bianca Elena Biarneix, asa o cheama pe tanara de 17 ani pe care romanii au vazut-o pentru prima data la inmormantarea Reginei Ana, desi foarte putini au fost cei care au stiut cine este bruneta cu parul...

28 Aug 2016  •  09:04

sati