x close

Fii alături de noi!

Cristi Borcea, audiat la DNA în dosarul judecătoarei Geanina Terceanu

de 12 Ian 2016   •   16:49
Cristian Borcea a fost adus la DNA pentru audieri în dosarul în care este anchetat de dare de mită către judecătoarea Geanina Terceanu pentru a obține achitarea sa și a celorlalți inculpați din dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea e de aproape 2 ani în închisoare, după ce a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni, în dosarul Transferurilor, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Din noiembrie 2015, Borcea se află în Arestul Central al Capitalei într-un nou dosar. El a fost acuzat alături de fraţii Becali că i-au dat mită judecătoareicare i-a achitat în Dosarul "Transferurilor".

Cristi Borcea este singurul din acest dosar care nu recunoaște acuzația pe care procurorii DNA o aduc, aceea că i-ar fi dat 50.000 de euro mită Geaninei Terceanu pentru a fi achitat în dosarul Transferurilor.

 


Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Oana Radu, poveste de viaţă emoţionantă! „Mama mă implora să nu mai mănânc”

Oana Radu are o poveste de viaţă emoţionantă. Invitată în cadrul emisiunii „Star Chef”, vedeta a vorbit despre momentul în care s-a hotărât să mănânce...

24 Iul 2016  •  15:11

sati