Antena 3 CNN Actualitate Cristian Bodea, despre dosarul lui Vasile Blaga: ”Se încearcă o albire a PNL”

Cristian Bodea, despre dosarul lui Vasile Blaga: ”Se încearcă o albire a PNL”

Cristian Bodea, despre dosarul lui Vasile Blaga: ”Se încearcă o albire a PNL”
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Sep 2016   •   12:56

Declarații explozive făcute de senatorul Cristian Bodea, după ce co-președintele PNL Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar.

Politicianul exclus din PNL, după ce s-a plâns că liderii partidului deveniseră mult prea obedienți față de președintele Klaus Iohannis, susține că în spatele acestui dosar se află atât o strategie de „albire” a PNL.

„Sunt două chestiuni aici. Unu: e clar că se încearcă o albire a PNL (pentru că e o manevră mai veche deja – de săptămâna trecută începută). Știți că PNL-ul era blamat tot timpul, că e PDL-izat. De fapt, nu era PDL-izat, fiindcă Blaga era amenințat cu aceste dosare de la început. A intrat în PNL și apoi l-au strâns puțin de cojones cu aceste dosare. Ați văzut tot timpul că vine după Alina Gorghiu ca un pudel. El era ținut acolo ca să țină electoratul PDL captiv (ăia, 10%, pe care i-or mai fi avut). Și-acum au zis să scape de el, că era prea mare bagajul, prea mare PDL-izarea. PDL-izarea au făcut-o Alina și cei din echipa ei, pentru că le-a convenit dictatura și lor – dictatura din PDL le-a venit ca o mănușă și apoi au dat vina pe PDL. Acum, însă, bagajul PDL e prea murdar și deranjează. Și vor să albească, să pară că PNL e curat și speră ca fostul electorat al lui Blaga (ăia 10%) să rămână, totuși, cu PNL, pentru că Blaga nu va mai avea timp acum să se organizeze, să meargă la PMP, să mute electoratul. E o mișcare-surpriză”, a explicat Cristian Bodea pentru psnews.ro.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close