Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, dezvăluire incendiară: „Sub pretextul că e un miting al diasporei s-a pus la cale această operațiune. Acest guvern e deja căzut, nu cred că va rezista acestui scenariu”

Ion Cristoiu, dezvăluire incendiară: „Sub pretextul că e un miting al diasporei s-a pus la cale această operațiune. Acest guvern e deja căzut, nu cred că va rezista acestui scenariu”

Ion Cristoiu, dezvăluire incendiară: „Sub pretextul că e un miting al diasporei s-a pus la cale această operațiune. Acest guvern e deja căzut, nu cred că va rezista acestui scenariu”
11 Aug 2018   •   20:30

Dezvăluiri incendiare făcute de Ion Cristoiu la Antena 3. Jurnalistul susține că aceste proteste care au degenerat în violențe au fost de fapt o operațiune.

„Acest miting și pregătirea lui psihologică nu se încadrează în niciuna din demonstrațiile pașnice. Ieri de la ora 3 până la 23, nu a fost nicio unire a celor din piață într-o temă. Ce face acum PSD este o mare greșeală. Acest miting nu poate fi înțeles prin liderii din opoziție care a incitat la violențe. Dar nu înțelegem acest moment dacă nu vedem o derulare a evenimentelor. A început cu mesaje obscene. (...)

Ce s-a întâmplat ieri de o bizarerie rară. În partea a doua de la 6 nu mai era diaspora. Sub pretextul că e un miting al diasporei s-a pus la cale această operațiune. Nu are nicio legătură cu opoziția. (...)

Îi provoci pe cei din forțele de ordine, se creează o emoție care dă naștere unei demonstrații. N-a fost mort, dar au fost suficiente prin declarația lui Iohannis să se creeze această emoție. Dacă în seara asta au loc același provocări și același violențe înseamnă că acesta este scenariul. Dacă în seara asta oamenii vor să arate că nu sunt intimitaț, avem de-a face cu o cascadă de asemenea demonstrații susținute de președinte. (...) Acest guvern e deja căzut, nu cred că va rezista acestui scenariu”, a declarat Ion Cristoiu.

 

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu protest diaspora
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close