Antena 3 CNN Actualitate CSM amână audierea lui Augustin Lazăr în vederea emiterii avizului necesar în procedura de revocare din funcţie

CSM amână audierea lui Augustin Lazăr în vederea emiterii avizului necesar în procedura de revocare din funcţie

CSM amână audierea lui Augustin Lazăr în vederea emiterii avizului necesar în procedura de revocare din funcţie
05 Noi 2018   •   14:48

Şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în care ar fi trebuit audiat Augustin Lazăr în vederea emiterii avizului necesar în procedura de revocare din funcţie a fost amânată pentru data de 19 noiembrie. Iniţial, audierea fusese stabilită pentru 13 noiembrie.

”Sedinta Secţiei pentru procurori în care se va analiza avizarea propunerii Ministerului Justiţiei de revocare din functie a procurorului general a fost reprogramata pentru 19.11.2018 ora 11.00”, au transmis, luni, reprezentanţii CSM

Iniţial, audierea fusese stabilită pentru data de 13 noiembrie, iar avizul motivat trebuia transmis până în 21 noiembrie, srie news.ro. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, în 24 octombriseară că declanşează revocarea lui Augustin Lazăr din funcţia de procuror general, acuzându-l pe acesta că a deturnat activitatea Ministerului Public de la rolul său constituţional.

×
Subiecte în articol: Lazar CSM amanare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close