Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cine a fost Daniel Rosalim, artistul de muzică populară care a murit la doar 40 de ani

Cine a fost Daniel Rosalim, artistul de muzică populară care a murit la doar 40 de ani

Cine a fost Daniel Rosalim, artistul de muzică populară care a murit la doar 40 de ani
19 Oct 2018   •   13:48

Daniel Rosalim. Colegii de scenă din Sibiu spun despre Daniel Rosalim că a fost cel mai bun om din câți au cunoscut. "Pentru mine a fost cel mai bun coleg. A fost foarte talentat și un om deosebit. Eu nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el", spune Camelia Cosma Stoiță. Artista mărturisește că îl vizita des pe Daniel Rosalim și că interpretul o primea cu bucurie de fiecare dată. "Eu l-am tot vizitat. Și la spital, și acasă. Mă primea cu bucurie. Se zvonise că nu vrea să primească pe nimeni, pentru că era foarte transformat. Eu nu am văzut un om mai schimbat de boală decât el. Ca la Dani, eu nu am văzut o suferință pe chipul cuiva. Dar era foarte optimist. Ultima oară l-am vizitat acum două săptămâni, la spital, la Secția de Hematologie. Vorbea foarte clar și spunea că face exerciții cu picioarele, cu mâinile, să își refacă masa musculară. Era foarte slab", povestește artista, scrie Tribuna.

Doliu în muzica populară. Cântărețul Daniel Rosalim a murit la doar 40 de ani

Din luna aprilie, Daniel Rosalim nu a mai cântat în fața publicului. "Știu că la o nuntă i s-a făcut rău, s-a internat cu dureri de spate inițial, dar s-a descoperit o boală gravă și de acolo a început totul... Totul, în ultima jumătate de an. Sfârșitul a venit joi spre vineri noaptea, la ora 2. Eu îi scrisesem un mesaj miercuri. De obicei, îmi răspundea imediat, dar acum nu a zis nimic. Așa că joi am sunat pe cineva la spital și mi-a spus că este internat acolo", spune artista.
Daniel Rosalim avea un fiu în clasa a treia.Momentul său de debut oficial în cariera muzicală l-a reprezentat participarea la concursul “Moştenitorii – Tezaur Folcloric”, realizat de Televiziunea Română. Spunea că acel moment a fost de bun augur şi că, de atunci, uşile folclorului i-au fost deschise.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close