Antena 3 CNN Actualitate Cultură Eroul Zilei. Teatrul Excelsior a intrat în Cartea Recordurilor

Eroul Zilei. Teatrul Excelsior a intrat în Cartea Recordurilor

Eroul Zilei. Teatrul Excelsior a intrat în Cartea Recordurilor
Sursa foto: Foto: teatrul-excelsior.ro
27 Noi 2018   •   11:45

Teatrul Excelsior a intrat în Cartea Recordurilor! A fost construită cea mai mare gradenă rotativă din lume, instituţia devenind astfel primul teatru din România care stabilește un record la nivel mondial. Aceasta a fost construită special pentru spectacolul „Vlaicu Vodă” de Alexandru Davila, eveniment dedicat celebrării Centenarului Marii Uniri. 

Organizatorii au reconstituit un sat medieval în marime naturală, aducând fascinanta lume de odinioara aproape de public. Peste 700 de artişti şi tehnicieni au lucrat la proiect, iar evenimentul a avut loc în Piata Constitutiei din capitală, în vara acestui an.

Adrian Găzdaru, managerul Teatrului Excelsior: „Este o mare onoare și bucurie să fim în Cartea Recordurilor. Pentru noi, este cu atât mai important cu cât recunoașterea a venit pentru spectacolul „Vlaicu Vodă”, un proiect special, dedicat Centenarului Marii Uniri, la care a lucrat cu responsabilitate și dedicare o echipă formată din peste 700 de artiști și tehncieni. Cred că, alături de aplauzele publicului, această recunoaștere este cea mai mare bucurie pe care Teatrul EXCELSIOR și-o putea dori în acest moment aniversar”.

×
Subiecte în articol: Cartea Recordurilor Eroul Zilei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close