Antena 3 CNN Actualitate Cultură Florin Piersic a sărbătorit 80 de ani pe scenă

Florin Piersic a sărbătorit 80 de ani pe scenă

Florin Piersic a sărbătorit 80 de ani pe scenă
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Ian 2016   •   12:35
Florin Piersic este sărbătorit în Cluj-Napoca. Artistul împlineşte miercuri 80 de ani, iar cinematograful clujean care îi poartă numele a proiectat filmul "Paraşutiştii".
 
În deschiderea evenimentului, maestrul Piersic a prezentat acest film şi a stat de vorbă cu spectatorii. De altfel, rolul colonelului pe care Florin Piersic îl joacă în acest film este rolul său cel mai drag.
 
Maestrul a primit de altfel, cu ocazia aniversării, titlul onorific de "artist al poporului" din partea preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti. 
 
Şi colegii de la Antena 1 i-au făcut o mare surpriză îndrăgitului actor. Cu ocazia aniversării sale, maestrul Florin Piersic a avut parte de o surpriză de proporţii din partea lui Dan Negru. 
 
Momentul va putea fi urmărit miercuri seară, la Antena 1, într-o ediţie specială a emisiunii ”Te pui cu blondele” care începe la 20.30.
 
Plin de emoţie, Florin Piersic le-a mulţumit celor care i-au fost alături în cariera sa de succes în toţi aceşti ani.
 
La Cluj, vor continua proiecţiile de filme. Pe ecranul cinematgorafului care poartă numele masterului vor rula şi alte producţiile cinematografice marca Piersic: De-aş fi... Harap Alb, Haiducii lui 7 cai şi Colierul de turcoaz. De asemenea, actorul va urca pe scena Operei Romane din oraşul său natal pentru spectacolul "Nu-ntreba câţi ani am!". 
 

×
Subiecte în articol: Florin Piersic
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close