Antena 3 CNN Actualitate Cultură Nelly Miricioiu vine la Craiova

Nelly Miricioiu vine la Craiova

 Nelly Miricioiu vine la Craiova
18 Dec 2017   •   13:05

Celebra soprană cu o carieră internațională este invitată specială a Operei Române Craiova pentru tradiționalul spectacol eveniment de Crăciun

„Crăciun la Operă”, programat pentru data de 21 decembrie 2017, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu”, se bucură de prezența unor oaspeți aparte. Alături de renumita solistă Nelly Miricioiu, printre invitați se numără Ștefan Ignat, Dinu Iancu Sălăjanu și ansamblul „Țara Silvaniei”, Cătălin Crișan și Daria Cătălina Crișan, Bucharest Singers și
Ioan Toma.
Acestora li se vor alătura soliștii Operei Române Craiova: Renata Vari, Noemi Modra, Sorin Drăniceanu, actorul Laurențiu Nicu și Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Alexandru Iosub.
Momentele spectacolului vor fi prezentate de Eveline Păuna, cunoscută publicului pentru prestigioasa sa carieră în jurnalism cultural.

Program festiv
Spectacolul este regizat de Arabela Tănase, cu o scenografie de Răsvan Drăgănescu, coregrafia fiind semnată de Olguța Ilie și Laurențiu Nicu.
Pe lângă selecția special pregătită de soprana Nelly Miricioiu, din repertoriul care i-a adus faima internațională, din programul spectacolului nu vor lipsi unele dintre cele mai frumoase arii, duete, lucrări corale și instrumentale, momente de dans, lucrări din foclor, îndrăgite melodii de muzică ușoară și, bineînțeles, tradiționalele colinde.
Spectacolul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi al Consiliului Local al Municipiului Craiova.

×
Subiecte în articol: Opera
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close