Antena 3 CNN Actualitate Cultură "O noapte de teroare", cu Kim Basinger în rolul principal. Află cum poţi vedea filmul online

"O noapte de teroare", cu Kim Basinger în rolul principal. Află cum poţi vedea filmul online

"O noapte de teroare", cu Kim Basinger în rolul principal. Află cum poţi vedea filmul online
26 Dec 2009   •   20:15


MediaDirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România. Serviciul poate fi accesat pe site-ul www.mediadirect.ro şi promite clienţilor săi o soluţie legală de a viziona cel mai bun conţinut video posibil fără a depinde de programele liniare ale televiziunilor.

De exemplu, pentru doar 1,19 euro puteţi viziona filmul "O Noapte de Teroare" (While She Was Out), cu Kim Basinger în rolul principal. "Ceea ce părea să fie o ieşire obişnuită la mall se va transforma rapid într-un coşmar greu de închipuit. Kim Basinger interpretează rolul unei femei casnice care intenţionează să cumpere cadouri de Crăciun. Pe drum este martoră fără voia ei la o crimă şi astfel devine rapid ţinta unui grup de infractori deosebit de periculoşi. Se refugiază în pădure şi de aici va începe un joc sângeros de-a şoarecele şi pisica", se arată pe site-ul www.mediadirect.ro.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decât de un calculator având instalat o versiune de Adobe Flash actuală şi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Află aici detalii despre cum poţi plăti pentru a viziona filmele puse la dispoziţie de MediaDirect.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close