Antena 3 CNN Actualitate Cum arată soția lui Dan Condrea. Detalii dramatice de la locul accidentului patronului Hexi Pharma

Cum arată soția lui Dan Condrea. Detalii dramatice de la locul accidentului patronului Hexi Pharma

Cum arată soția lui Dan Condrea. Detalii dramatice de la locul accidentului patronului Hexi Pharma
23 Mai 2016   •   09:29

Uliana, actuala soție a patronul HexiPharma, a ajuns la locul tragediei la scurt timp după impactul în care Dan Condrea și-a pierdut viața, duminică, într-un accident de mașină. Deși existau indicii asupra identității șoferului mort, polițiștii au avut nevoie de asistența femeii care a fost adusă de urgență pe drumul pe care soțul ei și-a pierdut viața, scrie libertatea.ro.

Soția lui Dan Condrea a fost adusă la locul accidentului să-și recunoască bărbatul. Surse citate de mai multe canale media susțin că s-a ajuns în această situație din cauza unui context creat la scurt timp după accident. Mai exact, se spune că, în momentul în care polițiștii au ajuns la epava mașinii în care patronul HexiPharma și-a găsit sfârșitul, telefonul acestuia suna. Agentul aflat la fața locului nu ar fi reușit să preia apelul și ar fi sunat înapoi. I-ar fi răspuns soția

Uliana, femeia originară din Chișinău, cu care Condrea împărțea casa și viața de cinci ani și astfel ar fi ajuns să fie adusă la locul dezastrului.

sursa:libertatea.ro

Potrivit anchetatorilor, Condrea era atât de desfigurat încât nici ea nu a reușit o identificare precisă. Martorii susțin că, în momentul impactului, acesta avea peste 150km/h. Așadar, Uliana nu a putut recunoaște decât hainele și obiectele personale ale soțului ei.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea a murit Hexi Pharma
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close