Antena 3 CNN Actualitate Cum explică Radu Tudor numirea Corinei Șuteu la Cultură: Klaus Iohannis suferă de sindromul de provincial

Cum explică Radu Tudor numirea Corinei Șuteu la Cultură: Klaus Iohannis suferă de sindromul de provincial

Cum explică Radu Tudor numirea Corinei Șuteu la Cultură: Klaus Iohannis suferă de sindromul de provincial
Sursa foto: Foto:http://www.presidency.ro
04 Mai 2016   •   18:39

Radu Tudor a comentat, în emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, numirea Corinei Șuteu în fruntea Ministerului Culturii, cea care a ocupat funcţia de director al Institutului Cultural Român din New York în epoca scandalului cu poneiul roz.

”Eu nu știu dacă Klaus Iohannis realizează ce înseamnă asocierea acestui Guvern cu zvastica. Am înțeles. Corupția ucide, zvastica nu. Oricât de mică ar fi zvastica de pe fundul poneiului roz, ea va rămâne emblema doamnei Șuteu pentru toată viața. Nu mai vorbim de blasfemia amestecării unor simboluri religioase cu simboluri pornografice”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

Realizatorul emisiunii ”Punctul de Întâlnire” a subliniat că sunt câteva repere care lipsesc actualei guvernări din perspectiva valorilor clasice și, ”dacă Iohannis subliniază niște lucruri corecte și apoi semnează numirea Corinei Șuteu, atunci el își anulează propriul discurs”.

Radu Tudor a subliniat că există două explicații pentru care Iohannis a acceptat această numire.

”Din punctul meu de vedere, există două explicații pentru care Iohannis merge de un an și jumătate pe mâna băsiștilor. Fie, venit de la Sibiu, parașutat în politica mare, are acest sindrom de provincial și nu cunoaște pe nimeni la București. Niciun jurist, niciun om de cultură și merge pe mâna oamenilor lui Traian Băsescu, fie are afinități pentru oamenii lui Băsescu iar asta e mai grav”, a spus Radu Tudor.

 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close