x close

Fii alături de noi!

Cum moare un tânăr. Imaginile șocante, filmate în România. Decedatul era fiul unui om important

de 23 Feb 2016   •   16:21
Cum moare un tânăr. Imaginile șocante, filmate în România. Decedatul era fiul unui om important 16
Un accident cumplit, care a avut loc pe un drum din Iaşi, a fost surprins de camera montată pe bordul unei maşini aflate în trafic. Un autoturism condus cu viteză a derapat într-o curbă periculoasă, s-a izbit puternic de un cap de pod şi s-a răsturnat pe şosea.

Şoferul care nu purta centura de siguranţă a fost aruncat prin parbriz iar medicii SMURD au încercat zadarnic să-l resusciteze.

Bărbatul de 34 de ani era un personaj cunoscut în Târgu Frumos. Fiu de preot, tânărul era patronul unei discoteci şi a fost acuzat de două ori în ultimii ani de trafic de droguri. Acum urcase la volan deşi avea permisul suspendat. 

În imaginile surprinse înaintea accidentului se vede cum iese fum din roţile din spate al maşinii. Apropiaţii şoferului spun că acesta se grăbea să ajungă la un service ca să repare sistemul de frânare al autoturismului.

poza

Show

Problemele nu se mai termină pentru ea! Lora va ajunge din nou la spital

Momente dificile pentru Lora. După ce a avut ceva probleme de sănătate cu ea și cu mama sa, acum vedeta va ajunge din nou la spital, scrie Libertatea. De data aceasta pentru iubitul ei. Ionuț Ghenu a fost...

28 Sep 2016  •  16:15

sati