x close

Fii alături de noi!

Cum moare un tânăr. Imaginile șocante, filmate în România. Decedatul era fiul unui om important

de 23 Feb 2016   •   16:21
Cum moare un tânăr. Imaginile șocante, filmate în România. Decedatul era fiul unui om important 16
Un accident cumplit, care a avut loc pe un drum din Iaşi, a fost surprins de camera montată pe bordul unei maşini aflate în trafic. Un autoturism condus cu viteză a derapat într-o curbă periculoasă, s-a izbit puternic de un cap de pod şi s-a răsturnat pe şosea.

Şoferul care nu purta centura de siguranţă a fost aruncat prin parbriz iar medicii SMURD au încercat zadarnic să-l resusciteze.

Bărbatul de 34 de ani era un personaj cunoscut în Târgu Frumos. Fiu de preot, tânărul era patronul unei discoteci şi a fost acuzat de două ori în ultimii ani de trafic de droguri. Acum urcase la volan deşi avea permisul suspendat. 

În imaginile surprinse înaintea accidentului se vede cum iese fum din roţile din spate al maşinii. Apropiaţii şoferului spun că acesta se grăbea să ajungă la un service ca să repare sistemul de frânare al autoturismului.

poza

Show

O vedetă din România a intrat în baia unui restaurant. A făcut imediat o fotografie. Ce era acolo

Adelina Pestrițu  ține în permanență legătura cu fanii de pe contul de socializare. Vedeta posteaza pe Facebook imagini din vacanță, de la plajă sau de la diverse evenimente la care participă....

29 Mai 2016  •  21:17

sati