Antena 3 CNN Actualitate Cum sunt păcăliți proprietarii de apartamente la plata întreținerii. Șase trucuri ale administratorilor

Cum sunt păcăliți proprietarii de apartamente la plata întreținerii. Șase trucuri ale administratorilor

Cum sunt păcăliți proprietarii de apartamente la plata întreținerii. Șase trucuri ale administratorilor
26 Apr 2017   •   21:56

Lista de întreţinere şi fondurile (reparaţii şi cel special) reprezintă mijlocul prin care are loc „sifonarea" unor sume de bani în cadrul asociaţiilor de proprietari

Lista de întreţinere şi fondurile (reparaţii şi cel special) reprezintă mijlocul prin care are loc „sifonarea" unor sume de bani în cadrul asociaţiilor de proprietari.

Realitatea în care trăim a născut astfel de comportamente, atâta timp cât proprietarii sunt dezinteresaţi de ceea ce se întâmplă în cadrul blocului, de modul în care are loc gestionarea sumelor şi mai ales de modul în care au loc investiţiile şi reparaţiile, spune avocatul Gelu Pușcaș.

Sumele de bani sunt gestionate în cele mai multe situaţii de către o singură persoană, administratorul, iar decizia, din nou, în majoritatea situaţiilor, aparţine tot unei singure persoane fie preşedinte fie administrator. Ambele situaţii sunt periculoase, deoarece o singură persoană decide cum anume şi mai ales cât se cheltuieşte şi în ce scop, fără a exista un proces decizional, fără a exista o consultare, rezultatul fiind apariţia unor sume în lista de plată.

Mai multe pe realitatea.net.

×
Subiecte în articol: intretinere proprietari trucuri
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close