Antena 3 CNN Actualitate Ipostază inedită! Dacian Cioloș a trecut la munca de jos. A strâns gunoaie în Parcul Natural Văcărești

Ipostază inedită! Dacian Cioloș a trecut la munca de jos. A strâns gunoaie în Parcul Natural Văcărești

Ipostază inedită! Dacian Cioloș a trecut la munca de jos. A strâns gunoaie în Parcul Natural Văcărești
Sursa foto: Foto: Facebook
30 Iun 2016   •   18:51

Dacian Cioloş a lăsat Palatul Victoria şi a trecut la munca de jos. Premierul s-a aflat printre voluntarii care au participat la o acțiune de ecologizare a Deltei Văcărești.

El a participat la curățarea zonei, alături de alte sute de persoane.  Cioloş şi-a luat munca în serios şi a venit echipat adecvat cu mănuşi.

 

”Mă bucur în primul rând că am reuşit după patru ani de studii, analize şi ceva birocraţie să luăm decizia şi să transformăm această zonă abandonată de câţiva ani, unde natura şi-a reintrat în drepturi şi să o declarăm ceea ce este, de fapt, e un parc natural urban, cel mai mare din UE din câte ştiu. Acţiunea de azi este binevenită nu doar prin rezultatele pe care o să le lăsăm în urmă împreună cu echipa de voluntari, dar e binevenită pentru că dăm un semnal că nu e suficient să iei o decizie pe hârtie, această decizie trebuie pusă în practică”, a declarat premierul.

×
Subiecte în articol: premierul dacian ciolos
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close