Antena 3 CNN Actualitate Dacian Ciolos, mesaj de ultimă oră pe Facebook

Dacian Ciolos, mesaj de ultimă oră pe Facebook

Dacian Ciolos, mesaj de ultimă oră pe Facebook
16 Mar 2016   •   19:37

Dacian Cioloș a ținut să reamintească pe pagina sa de Facebook faptul că de mâine intră în vigoare legea antifumat și că aceasta se va aplica inclusiv în instituța pe care o conduce, Guvernul României.

''Începând de mâine se aplică legea 'antifumat' (legea pentru interzicerea fumatului în spațiile publice închise) al cărei scop este de a proteja sănătatea persoanelor în spațiile publice sau la locul de muncă.

Legea se aplică inclusiv în clădirea Guvernului în care este în curs de amenajare, afară, un loc în care doritorii să poată fuma respectând legislaţia.
Aşa cum am promis, guvernul a pregătit şi un ghid de informare care explică modul în care se aplică legea şi care sunt procedurile pentru cei care doresc să fumeze, pentru instituţiile sau companiile interesate''
, a scris Dacian Cioloș, care a atașat mesajului și un infografic:

sursa: Facebook.

Premierul a precizat ulterior, într-un răspuns pe care l-a dat jurnalistului Victor Ciutacu, că nu există niciun contract atribuit vreunui minister sau vreunei autorități, iar informarea nu a costat nimic.

 

 

 

 

Începând de mâine se aplică legea 'antifumat' (legea pentru interzicerea fumatului în spațiile publice închise) al cărei...

Posted by Dacian Cioloş on Wednesday, March 16, 2016

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close