Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș, întrebat în direct dacă a avut sau are în familie oameni din servicii secrete

Dacian Cioloș, întrebat în direct dacă a avut sau are în familie oameni din servicii secrete

Dacian Cioloș, întrebat în direct dacă a avut sau are în familie oameni din servicii secrete
22 Feb 2019   •   22:44

Presa a prezentat în ultima vreme mai multe legături interesante și periculoase pe care Dacian Cioloș le-ar fi avut cu vechea Securitate.

Însuși Dacian Cioloș a recunoscut că se află în relații de rudenie cu fostul șef al serviciului „Doi și-un sfert”, declarând că este nepotul controversatului general Virgil Ardelean, poreclit "Vulpea".

Întrebat la un post de radio ce relații de rudenie are cu Virgil Ardelean, Dacian Cioloș a spus: ”Suntem ceva rude, e de origine din Pericei și dânsul, dar a ocupat responsabilități într-o instituție democratică controlată de Guvern, de Parlament. Nu mai știu, cred că suntem rude de gradul 3”.

Despre sora sa, Cioloș a declarat că aceasta nu e ofițer sau agent secret.

"Nu e ofițer de serviciu secret sau agent secret. Sora mea, la DGIPI Sălaj, se ocupă – dacă am reținut bine – de administrarea documentelor clasificate din instituțiile subordonate MAI, adică de verificarea modului în care instituțiile subordonate MAI respectă legislația în privința păstrării documentelor clasificate”, a afirmat Dacian Ciolos, la Radio Guerilla.

"Nu știu dacă este Dacian Cioloș 'omul rețelei', dar în mod cert este un personaj care a beneficiat de o atenție deosebită în perioada în care a fost comisar european din partea Franței. Este singurul politician român care s-a întâlnit cu toți președinții Franței. 

Există informații neconfirmate: se spune că soția lui Dacian Cioloș are o rudă în serviciul de informații externe al Franței, pe la nivel de adjunct. De legătura cu fostul comisar european francez se știe - e publică - și este, de fapt, omul care l-a ajutat foarte mult pe Dacian Cioloș", a spus jurnalistul Dan Andronic, la "Exces de putere."

 

×
Subiecte în articol: Exces de putere Dacian Cioloş
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close