Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș, mesaj important pe Facebook: ”Un copil din cinci abandonează școala. Să rupem acest cerc”

Dacian Cioloș, mesaj important pe Facebook: ”Un copil din cinci abandonează școala. Să rupem acest cerc”

Dacian Cioloș, mesaj important pe Facebook: ”Un copil din cinci abandonează școala. Să rupem acest cerc”
Sursa foto: Foto: Dacian Ciolos/Facebook
07 Iul 2016   •   23:45

Dacian Cioloș a postat, joi seară, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care vorbește despre importanța pachetului de măsuri anti-sărăcie, lansat în februarie 2016, în contextul în care Mihai Gâdea a avut o emisiune despre drama fetiței a cărei mamă a fost condamnată la închisoare cu executare pentru că a furat mâncare.

”În România de azi, un copil din cinci abandonează școala. Este vorba despre viitorul a sute de mii de oameni, despre viitorul nostru ca societate. Trebuie să rupem acest cerc: sărăcia care duce la abandonarea școlii, care duce înapoi la sărăcie. Este nevoie de politici noi și de o abordare integrată, pe care am lansat-o odată cu Pachetul de măsuri anti-sărăcie, în februarie 2016. Aceeași abordare este preluată azi în programul ”Școala pentru toți”, lansat în consultare publică de Ministerul Fondurilor Europene. Vă invit să participați la această consultare. Este datoria noastră să ne sprijinim copiii și tinerii să meargă la școală”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Sinteza Zilei
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close