Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloş, mesaj pentru Regele Mihai

Dacian Cioloş, mesaj pentru Regele Mihai

Dacian Cioloş, mesaj pentru Regele Mihai
02 Mar 2016   •   22:52

Premierul Dacian Cioloș s-a declarat miercuri seară profund îngrijorat de starea de sănătate a Regelui Mihai I și i-a transmis acestuia "un gând bun de optimism și sănătate", anunţă Agerpres.

"Sunt profund îngrijorat de veștile legate de starea de sănătate a Majestății Sale Regele Mihai I. În aceste momente dificile, îi transmit un gând bun, de optimism și sănătate. Îi doresc să îi dea Dumnezeu putere, energie și să-l sprijine cu iubire, așa cum Majestatea Sa a dăruit iubire, speranță și a sprijinit poporul său de-a lungul deceniilor", a scris Cioloș pe contul său de Facebook.

Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui Mihai I, care a fost supus recent unei operații chirurgicale, suveranul afirmând, într-un mesaj făcut public miercuri, că este sigur că fiica sa 'Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța' de a-l reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile sale publice.

'În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Țara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei și a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-și continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei', a transmis Regele Mihai I.


 
Sunt profund îngrijorat de veștile legate de starea de sănătate a Majestăţii Sale Regele Mihai I. În aceste momente...

Posted by Dacian Cioloş on Wednesday, March 2, 2016

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I Dacian Cioloş mesaj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close