Antena 3 CNN Actualitate Dan Capatos, despre Corneliu Vadim Tudor: Nu ştiu dacă am făcut bine sau rău pentru că l-am ţinut în atenţia publicului

Dan Capatos, despre Corneliu Vadim Tudor: Nu ştiu dacă am făcut bine sau rău pentru că l-am ţinut în atenţia publicului

Dan Capatos, despre Corneliu Vadim Tudor: Nu ştiu dacă am făcut bine sau rău pentru că l-am ţinut în atenţia publicului
15 Sep 2015   •   13:34

Dan Capatos a renunțat aseară la dansul pe care asistentele lui îl făceau la fiecare început de emisiune și a spus câteva cuvinte în memoria lui Corneliu Vadim Tudor.

"Intrăm atipic, fără dans, fără veselie. Aşa cum ştiţi, este seara în care ne luam 'La revedere' de la Corneliu Vadim Tudor, care a încetat din viaţă în urma unui infarct. Multă lume se aştepta, probabil, să facem un subiect din această întâmplare trista. Aşa cum ştiţi, Corneliu Vadim Tudor a fost un apropiat al acestei emisiuni. Nu ştiu dacă am făcut bine sau rău pentru că l-am ţinut în atenţia publicului în felul în care am făcut-o. Am făcut-o din prietenie, din dragoste, pentru că am ţinut în felul meu la Corneliuu Vadim Tudor. Mi-am dat seama că a venit un moment în care nu prea mai avea nimic de zic în politică şi l-am ajutat aşa cum am putut. L-am ţinut în atenţia publicului cu emisiuni antologice. Însă de fiecare dată, când credeam că ne-am apropiat cu adevărat, Vadim Tudor a ales să mă dezamăgească. Au fost multe momente când părea că îi sunt cel mai mare duşman, se comporta ca şi când uitase toate momentee frumoase din emisiune şi nu numai. De multe ori continuam discuţia la un pahar, prin Bucureşti. Probabil că sunt multe de spus despre el, şi bune, şi, din păcate, şi rele. În seara asta mă opresc spunând doar 'Dumnezeu să-l ierte' şi condoleanţe familiei. O să ne fie probabil dor de Vadim Tudor"
, a spus Dan Capatos.

MAI MULTE REACȚII PE PAGINADEMEDIA.RO

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close