Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu crede că Băsescu trebuie să plătească

Dan Voiculescu crede că Băsescu trebuie să plătească

Dan Voiculescu crede că Băsescu trebuie să plătească
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Oct 2015   •   08:51

Dan Voiculescu spune că ar fi nedrept ca Traian Băsescu să nu plătescă pentru tot răul pe care l-a făcut României. 

 
Susţine că nu-l cunoaşte pe cel care a făcut plângerea împotriva fostului preşedinte, dar îl felicită pentru curaj. 
 
"Ar fi strigător la cer ca Băsescu să nu dea socoteală pentru impostura sa", a scris Dan Voiculescu pe blogul său
 
Traian Băsescu trebuie să răspundă pentru răul pe care l-a făcut ţării, spune Dan Voiculescu după ce Traian Băsescu a început să dea tot mai des cu subsemnatul la Parchetul General.
 
"Nu-l cunosc pe cel care a făcut plângerea împotriva lui Pinochio, dar îl felicit. Ar fi strigător la cer ca Băsescu să nu dea socoteală pentru impostura sa şi pentru tot răul făcut acestei ţări", scrie Dan Voiculescu.
 
Dan Voiculescu aminteşte că suspendarea din 2007 a mai adus o premieră importantă pentru România. Suspendarea lui Claudiu Săftoiu din funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, după numai 5 luni de mandat, după ce acesta recunoscuse să serviciul a făcut interceptări ilegale.
 
"În perioada în care eram preşedintele Comisiei de anchetă privind suspendarea lui Traian Băsescu - care a dus printre altele şi la demiterea lui Claudiu Săftoiu din funcţia de director SIE - am înţeles, odată în plus, cât rău a putut să facă această persoană României", a mai scris Dan Voiculescu pe blog.
 
Claudiu Săftoiu a încercat să se disculpe atunci, trimiţând o scrisoare către Dan Voiculescu, care era preşedintele Comisiei de anchetă parlamentară asupra preşedintelui Traian Băsescu. 
 
În urma scandalului mediatic, dar şi la cererea întregii clase politice, pe 19 martie 2007, Claudiu Elwis Săftoiu a demisionat din fruntea SIE.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close