Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu dă replica pe blog: Prejudiciul din Dosarul Telepatia, o aberaţie

Dan Voiculescu dă replica pe blog: Prejudiciul din Dosarul Telepatia, o aberaţie

Dan Voiculescu dă replica pe blog: Prejudiciul din Dosarul Telepatia, o aberaţie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Aug 2014   •   08:39

Dan Voiculescu spune că prejudiciul din Dosarul Telepatia reprezintă o aberaţie. 

 
Într-o postare pe blogul personal şi intitulată "Prostia nu doare", Dan Voiculescu face referire la un articol apărut în presa favorabilă lui Băsescu şi care nu face altceva decât să confirme că prejudiciul de 60 de milioane de euro este utopic şi obţinut prin presiuni ale procurorului. 
 
"Am primit astăzi de la un ziar politic, deţinut de Elena Udrea, un ajutor nesperat.
 
Într-un articol de două pagini publicat în print şi în on-line, materialul demonstrează că valoarea de 60 de milioane de euro vehiculată în dosarul ICA este o aberaţie.
 
Conform aşa-ziselor documente şi probe prezentate, patrimoniul ICA ar valora aproximativ 7 milioane de dolari. Această valoare rezultă dintr-o comparaţie făcută în raport cu terenul Societăţii Naţionale (dublu ca suprafaţă, aflat în imediata vecinătate a terenului ICA) care a fost evaluat - conform spuselor regimului Băsescu-Udrea - la aproximativ 14 milioane de dolari.
 
Însă, domnilor jurnalişti independenţi plăţiti de Elena Udrea, de la 7 milioane la 60 de milioane de euro, este o diferenţă enormă.
 
Vă mulţumesc pentru că, prin materialul publicat, recunoaşteţi în sfârşit că valoarea de 60 de milioane este utopică şi obţinută prin presiuni ale procurorului Emilian Eva asupra specialistului Aurelia Nicolae", scrie Dan Voiculescu pe blog.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu dosarul telepatia
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close