Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, mesaj de linişte interioară şi seninătate tuturor românilor care sărbătoresc Paştele

Dan Voiculescu, mesaj de linişte interioară şi seninătate tuturor românilor care sărbătoresc Paştele

Dan Voiculescu, mesaj de linişte interioară şi seninătate tuturor românilor care sărbătoresc Paştele
01 Mai 2016   •   23:19

Profesorul Dan Voiculescu transmite un mesaj de linişte interioară şi seninătate tuturor românilor care sărbătoresc Paştele. La rândul său a primit multe urări din partea celor care se simt recunoscători pentru ajutorul primit de la Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. În ultimii 26 de ani, peste 20.000 persone au beneficiat de sprijin, iar peste 3,5 milioane de euro au fost investiţi în educaţia de excelenţă şi în proiecte sociale.

Lumină și sărbători senine în familie. Acesta e mesajul pe care îl transmite de Paşte, de pe blogul său, Dan Voiculescu.

Oriunde vă veţi afla în aceste zile, este important să nu uităm miza acestui moment care ar trebui să ne ofere tuturor mai multă linişte interioară şi seninătate. Cea mai mare realizare a mea rămane Familia, copiii mei minunaţi, nepoţii mei dragi şi prietenii mei de suflet, către care se îndreaptă acum gandul meu. Paște fericit și sarbatori senine alaturi de cei dragi! Hristos a Inviat. 

Profesorul adaugă că a primit, în ultima perioadă, numeroase urări şi mesaje emoţionante de la oameni care au primit sprijinul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Printre ei şi Daniel, un băiat greu încercat de viaţă, dar care nu a renunţat la talentul său. Astfel, după 4 ani de cursuri a reuşit să fie admis la o universiate de prestigiu.

Am reuşit să-mi împlinesc acest vis pentru că am fost ajutat într-un moment esenţial al vieţii mele. Vreau să vă mulţumesc pentru asta şi cred că cel mai bine o voi face atunci când voi reuşi să luminez şi eu, la rândul meu, drumul altora.

Cu recunostinţă, Daniel.

Dan Voiculescu spune că astfel de mesaje îi aduc aminte că sărbătoarea de Paşte are legătură cu mulţumirea pe care o simţim faţă de propriile fapte, de lucrurile pe care le dăruim şi de care avem parte.

În ultimii 26 de ani peste 22 de mii de oameni au primit sprijin prin Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Mii de copii şi tineri au fost premiaţi la diferite concursuri şi au plecat în tabere gratuite. Peste 1300 au participat la cursurile de vara din Grădina Valorilor Românesti şi peste 1600 de elevi au absolvit Clubul de Excelenţă Dan Voiculescu. Bilanţul fundaţiei arată că 3,5 milioane de euro au fost investiţi pentru a încuraja educaţia de performanţă.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close