Antena 3 CNN Actualitate De ce nu a ajuns Cristian Țopescu la conducerea TVR. Răspunsul incredibil dat de marele om de televiziune

De ce nu a ajuns Cristian Țopescu la conducerea TVR. Răspunsul incredibil dat de marele om de televiziune

De ce nu a ajuns Cristian Țopescu la conducerea TVR. Răspunsul incredibil dat de marele om de televiziune
Sursa foto: sursa foto: Facebook/ Mircea Radu
16 Mai 2018   •   19:11

Mircea Radu a dezvăluit într-o postare pe Facebook ce răspuns i-a dat Cristian Țopescu atunci când l-a întrebat de ce nu conduce TVR.

"După ce i-am făcut fotografia asta, la sfârșitul verii lui 2012, am intrat amândoi într-un pub chiar vizavi de casa unde locuia. Am discutat despre pasiunea noastră, televiziunea, și a băut o bere Stela Artois. Când am prins momentul l-am întrebat ceva ce-mi ardea mintea.
”Știți ce ar trebui făcut, aveți experiență, sunteți respectat; mai mult, sunteți iubit… De ce nu conduceți dumneavoastră TVR?”
Mi-a zâmbit apoi a rotit ușor paharul. L-a ridicat, l-a dus la gură și în timp ce bea mă privea pe deasupra spumei. Ochii lui încercau să îmi dea răspunsul. Apoi a așezat paharul pe biscuitele de carton și a schimbat subiectul.
După ani de zile de la momentul ăsta, am fost amândoi invitați la o emisiune. În culise, i-am reamintit scena și i-am pus aceeiași întrebare ”De ce nu conduceți dumneavoastră TVR?”
Și mi-a zis: ”Pentru că TVR-ul de acum nu are nimic în comun cu televiziunea pe care o știu eu”

Mulțumesc pentru tot, domnule Cristian Țopescu", a scris Mircea Radu.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Topescu Mircea Radu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close