Antena 3 CNN Actualitate Decizia luată de Elena Udrea după ultimul dosar din instanță: „Chiar mă gândesc în mod cinstit să nu ...”

Decizia luată de Elena Udrea după ultimul dosar din instanță: „Chiar mă gândesc în mod cinstit să nu ...”

Decizia luată de Elena Udrea după ultimul dosar din instanță: „Chiar mă gândesc în mod cinstit să nu ...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    24 Mai 2017   •   23:34

Fostul deputat Elena Udrea susţine că dosarul în care a fost trimisă în judecată, miercuri, de DNA „nu avea ce să caute într-o instanţă” întrucât, consideră ea, acesta se referă la o contravenţie, nu la o faptă penală.

„Acest dosar de azi, în opinia mea şi nu numai a mea, e un dosar care nu avea ce să caute într-o instanţă. El este un dosar care se referă la o contravenţie şi nu la o faptă penală. (...) Luarea de mită e faptul că nişte oameni - membri de partid - s-au dus să obţină finanţare în campanie de la nişte oameni de afaceri, iar acea finanţare e considerată mită, iar faptul că acei oameni s-ar fi dus la solicitarea mea se numeşte instigarea mea la luare de mită”, a declarat Udrea, la România TV.

Fostul parlamentar a afirmat că se gândeşte să nu se mai apere în dosarul în care DNA a trimis-o în judecată.

„Eu chiar mă gândesc în mod cinstit să nu mă mai apăr. Dacă se întâmplă şi în acest dosar ce s-a întâmplat în Gala Bute, adică o mascaradă de doi ani în care ne prefacem că facem un proces, ca la final să dăm o sentinţă care era gândită încă de când a pornit dosarul Gala Bute, adică de acum doi ani şi ceva, mai bine să-şi asume instanţa că are o înţelegere, un ordin de a da o sentinţă şi în acest dosar, să o dea pe loc. Ce să ne mai prefacem că facem o justiţie şi un proces de ani de zile?”, a spus Elena Udrea.

În opinia ei, dosarul respectiv reprezintă o acţiune împotriva sa şi a fostului preşedinte Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea dosar luare de mita
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close