Antena 3 CNN Actualitate Decizie de ultimă oră în contextul codului portocaliu de ninsori! Carmen Dan: „Am direcţionat forţe şi utilaje suplimentare în judeţele sub avertizare”

Decizie de ultimă oră în contextul codului portocaliu de ninsori! Carmen Dan: „Am direcţionat forţe şi utilaje suplimentare în judeţele sub avertizare”

Decizie de ultimă oră în contextul codului portocaliu de ninsori! Carmen Dan: „Am direcţionat forţe şi utilaje suplimentare în judeţele sub avertizare”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
22 Mar 2018   •   16:36

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus joi, în cadrul comandamentului întrunit în contextul codului portocaliu de ninsori, că solicită o atenţie sporită din partea autorităţilor în zonele aflate sub incidenţa avertizărilor meteo, informând că au fost direcţionate forţe şi utilaje suplimentare.

„La nivelul MAI încă de ieri (miercuri, n.r.) am direcţionat forţe şi utilaje suplimentare în judeţele sub avertizare în judeţele aflate sub avertizare. (...) Suntem pregătiţi pentru intervenţii cu peste 13.500 de angajaţi ai Ministerului, pompieri jandarmi şi poliţişti”, a spus ministrul Carmen Dan în cadrul comandamentului întrunit în contextul avertizărilor meteorologice de ninsori abundente şi viscol.

Ministrul a mai precizat că solicită autorităţilor din judeţele aflate sub incidenţa codului portocaliu de ninsori o atenţie sporită şi recomandă închiderea preventivă a drumurilor care devin periculoase pentru circulaţie.

Potrivit reprezentanţilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), temperaturile vor începe să crească începând de marţi.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close