Antena 3 CNN Actualitate Decizie șoc luată de tatăl unei victime din Colectiv: ”Îmi deshumez copilul pentru expertiză”

Decizie șoc luată de tatăl unei victime din Colectiv: ”Îmi deshumez copilul pentru expertiză”

Decizie șoc luată de tatăl unei victime din Colectiv: ”Îmi deshumez copilul pentru expertiză”
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Iul 2016   •   10:37


I-au pierdut pe cei dragi în cumplitul accident de la Colectiv, dar cei rămași nu par să-și fi găsit nici liniștea și nici consolarea până când nu vor afla adevărul.

Așa că sunt pregătiți să facă și gesturi extreme, dacă asta îi va ajuta în vreun fel. La nouă luni de la tragedia din clubul Colectiv, tatăl unei victime a incendiului face declaraţii tulburătoare.

Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Victimelor din Colectiv, spune că nu este nici acum complet lămurit cum s-a întâmplat nenorocirea şi s-a decis să meargă până în pânzele albe pentru a afla exact circumstanţele în care s-a petrecut tragedia. 

"Eu am spus, eu îmi deshumez copilul, nu stau la discuţii. Eu am spus-o şi o repet: dacă este cazul, îmi deshumez copilul pentru expertiză. Numai că timpul care trece face să dispară anumite substanţe. Şi aici este o problemă”, a declarat bărbatul pentru ziarulring. Fiul acestuia, Alexandru Mihai Iancu, rănit în incendiul din clubul Colectiv şi decedat la aproape o lună după incendiu, la Spitalul "Sf. Ioan", din Capitală.

×
Subiecte în articol: colectiv Clubul Colectiv tragedie deshumare
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close