Antena 3 CNN Actualitate Câţi bani are în conturi Laura Codruţa Kovesi. CSM a publicat declarația de avere a șefei DNA

Câţi bani are în conturi Laura Codruţa Kovesi. CSM a publicat declarația de avere a șefei DNA

Câţi bani are în conturi Laura Codruţa Kovesi. CSM a publicat declarația de avere a șefei DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Aug 2016   •   09:19

Declaraţia de avere a şefei DNA a fost publicată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii. Şefa DNA câştigă mii de euro din programele unde participă ca expert anticorupţie. Deşi documentul trebuia făcut public încă din luna mai, instituţia a făcut acest lucru abia luni seară.

Doar pentru un seminar din Republica Moldova, şefa DNA a câştigat aproape 1800 de euro. Alţi 1.600 de euro au venit dintr-un program similar în Muntenegru, iar 600 de euro pentru participarea ca expert la un program în Albania. Acestor sume li se adaugă salariul pe care Codruţa Kovesi il câştigă de la DNA, adică aproape 160 de mii de lei.

În declaraţia de avere a şefei DNA mai apare un apartament cu doua camere de 54 de metri pătraţi pe care l-a cumpărat în 2007 prin credit ipotecar, dar şi mai multe conturi în lei şi euro, toate deschise în 2016. În acestea procurorul-şef al DNA are peste 8.500 de euro şi 15 mii de lei.

Codruţa Kovesi mai are şi un credit de 45 de mii de euro la BRD, contractat la un an după ce şi-a cumpărat apartamentul.

Şefa DNA a mai declarat că nu deţine terenuri, maşini, bijuterii.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close