Antena 3 CNN Actualitate Declarații cutremurătoare ale mamei criminalei de la metrou. Ce s-a întâmplat în urmă cu o lună: „Nu a vrut nimeni să o ia, ni s-a spus că nu e un pericol”

Declarații cutremurătoare ale mamei criminalei de la metrou. Ce s-a întâmplat în urmă cu o lună: „Nu a vrut nimeni să o ia, ni s-a spus că nu e un pericol”

Declarații cutremurătoare ale mamei criminalei de la metrou. Ce s-a întâmplat în urmă cu o lună: „Nu a vrut nimeni să o ia, ni s-a spus că nu e un pericol”
de S.T.    |    14 Dec 2017   •   09:56

Mama Magdalenei Şerban, femeia care a ucis o tânără împingând-o în faţa metroului, la stația Dristor, a oferit dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa. Aceasta a anunțat că a cerut internarea fetei sale la psihiatrie, la Craiova, în urmă cu doar o lună.

Prin telefon, la Acces Direct, Constanţa, mama Magdalenei, a povestit detalii neştiute despre fiica ei. „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania şi acolo a păţit ceva groaznic. O prietenă de-a ei, Popescu Iulia, a luat-o acolo. A păţit acolo ceva în Spania, o traumă, de atunci s-a îmbolnăvit. Ne-a anunţat ambasadoare României în Spania şi s-a dus bărbată-miu acolo şi a stat cu ea în spital. Este bolnavă, am încercat în toate felurile să o contactăm, nu a vrut Salvarea, nici medicii din Craiova să ne ajute să o internăm(...). Fata a stat patru luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul”.

Mama Magdalenei a dezvăluit că în urmă cu o lună a intenţionat să o interneze la psihiatrie în Craiova: „Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri. Am anunţat poliţia, Salvarea, nu a vrut nimeni să o ia, ni s-a spus că nu e un pericol.”

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close