Antena 3 CNN Actualitate Declarațiile șocante ale unei asistente medicale, victimă a violenței conjugale: “Mă bate soțul, mă bate și băiatul!” 

Declarațiile șocante ale unei asistente medicale, victimă a violenței conjugale: “Mă bate soțul, mă bate și băiatul!” 

Declarațiile șocante ale unei asistente medicale, victimă a violenței conjugale: “Mă bate soțul, mă bate și băiatul!” 
15 Feb 2018   •   12:58

Liliana este căsătorită de 28 de ani și are doi copii. De Ziua Îndrăgostiților ea a venit la Muzeul de Istorie pentru a participa la protestul inedit împotriva violenței domestice organizat de Fundația Mereu Aproape.  Femeia de 48 de ani simte pe pielea ei ce înseamna violența domenstică întrucât soțul ei o lovește des, mai grav este însă că băiatul ei cel mare, de 24 de ani, a ajuns acum să facă ce vede la tatăl lui și o lovește și acesta. 

“Am doi copii. Cel mare a început sa dea și el în mine. Mi-a spart ușile. Am numai pumni și picioare în uși. Soțul dă în mine că spune că moare mâine- poimâine. Eu le-am dovedit că îi iubesc. Astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, le-am făcut prăjituri, le-am pus bomboane pe masă. Eu le fac zilnic mâncare, eu fac curățenie în toata casa”  povestește femeia cu lacrimi în ochi pentru Libertatea. 

“Bunul Dumnezeu cum zice: îți dă o palmă, tu întoarce obrazul celălalt. Așa am făcut. De doi ani de zile soțul meu nu mi-a mai spus că mă iubește, numai mă lovește. Eu îmi doresc din tot sufletul să am liniște și să mă iubească așa cum îi iubesc eu. Îi spăl, îi calc, fac curățenie, fac de toate, fac lecții cu cel mic. Numai să fie liniștea din partea lor și să-i aud cum spun «Te iubesc». Atât îmi doresc. Am venit aici să le spun că îi iubesc, așa cum sunt ei, chiar dacă sunt vânăta pe ici, pe dincolo. Eu vreau să le transmit că îi iubesc” a mai adăugat ea.

Bătăile nu au încetat, iar ea și-a reclamat soțul la poliție. Deși are acte de la IML, susține că oamenii legii nu au ajutat-o. Liliana este asistent medical terapeut și a renunțat la serviciu ca să se ocupe de fiul ei cel mic, de 12 ani

×
Subiecte în articol: bătaie familie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close