Antena 3 CNN Actualitate Demascarea rețelei care vrea dărâmarea Guvernului

Demascarea rețelei care vrea dărâmarea Guvernului

Demascarea rețelei care vrea dărâmarea Guvernului
15 Sep 2018   •   23:19

Andreea Sava a prezentat în emisiunea „Descoperiți” cine sunt cei care au avut interese pentru dărâmarea Guvernului.

10 august 2018. Mult mai puțini protestatari decât în februarie 2017, când și atunci s-a intervenit într-una dintre zile cu lacrimogene,
fără un motor atât de puternic pentru revoltă precum schimbarea legislației penale sau presupusa amnistie și grațiere și, totuși, o zi despre care vorbim mult mai mult. O zi, însă, care a fost pregătită îndelung și despre care numai cine a fost plecat de pe planetă nu se aștepta să fie cu violențe.

Paginile de Facebook ale figurilor celebre haștag rezist erau inundate de săptămâni bune cu mesaje care instigau la pătrunderea în clădirea Guvernului, provocarea de pagube și agresarea jandarmilor. Foc și sânge pe străzi. Ăsta era mesajul.

Un membru haștag rezist care, sub anonimat, confirmă că e vorba despre o rețea bine organizată, finanțată și antrenată, cu scopuri clare, precise și care a intrat în disperare că nu mai poate mobiliza mase mari de oameni și trebuia să facă ceva extrem.

O rețea pe care, însă, dacă vrem s-o înțelegem, trebuie să o despărțim pe paliere. Mărimea uriașă la care a ajuns impune acest
lucru.

Mai multe în video de mai jos:

 

×
Subiecte în articol: Descoperiți rezist andreea sava
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close