Antena 3 CNN Actualitate Demisie în PNL. Președintele organizației Brăila a părăsit partidul, dezamăgit de 'aranjamente'

Demisie în PNL. Președintele organizației Brăila a părăsit partidul, dezamăgit de 'aranjamente'

Demisie în PNL. Președintele organizației Brăila a părăsit partidul, dezamăgit de 'aranjamente'
27 Sep 2016   •   10:24

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Brăila, Vasile Cortez, şi-a dat demisia din funcţie luni seară, dezamăgit de 'aranjamentele' făcute de preşedinţii organizaţiilor liberale din judeţ în timpul votului pentru desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare.

'Am decis să-mi dau demisia din cauza aranjamentelor de la votul consultativ pentru desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Au fost lucruri dinainte ştiute, iar aceste aranjamente au viciat rezultatul votului. M-am săturat să mă sune toată lumea şi am zis că e mai bine să stau deoparte şi să-mi văd de treaba mea. Domnul Cătălin Boboc (fost preşedinte PNL Brăila) mi-a spus cu o seară înainte de vot că au fost nişte nereguli în judeţ, dar eu nu am crezut că se pot întâmpla lucruri din astea', a declarat Cortez pentru AGERPRES.

Vasile Cotez a precizat că decizia de a-şi da demisia de la conducerea PNL Brăila a fost întărită şi de faptul că mai mulţi vicepreşedinţi din conducerea centrală a partidului i-au spus că 'ştiau de aranjamentele de la Brăila, că s-a înscris un primar în cursă şi s-a răsturnat rezultatul votului'.

Toţi cei 44 de preşedinţi ai organizaţiilor liberale din judeţ au fost consultaţi, săptămâna trecută, în legătură cu desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare, iar în urma votului exprimat de aceştia pe prima poziţie la Camera Deputaţilor a fost desemnat primarul comunei Cireşu - Radu Popa şi pe al doilea - consilierul judeţean Dănuţ Lungu, iar la Senat pe primul loc consilierul judeţean Florin Cîrligea, fost subprefect de Brăila.

Pe această listă a nu se regăseşte niciunul dintre actualii parlamentari de Brăila, respectiv senatorul Cătălin Boboc şi deputaţii Vasile Varga, Alexandru Nazare şi Mihai Dănuţ.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: liberali
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close