Antena 3 CNN Actualitate Denisa Răducu, plânsă de colegi și prieteni. Artista este condusă pe ultimul drum de sute de oameni

Denisa Răducu, plânsă de colegi și prieteni. Artista este condusă pe ultimul drum de sute de oameni

Denisa Răducu, plânsă de colegi și prieteni. Artista este condusă pe ultimul drum de sute de oameni
25 Iul 2017   •   11:38

Denisa Manelista a murit duminică dimineață după o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

Familia o conduce marți pe ultimul drum, trupul urmând să fie înhumat acasă, în județul Vâlcea.

Denisa Manelista va fi înmormântată într-un micuț cimitir din curtea fostei mănăstiri vâlcene Morunglava.

Cântăreaţa a fost aşteptată în poartă de familie şi zeci de săteni îndoliaţi.

Maşina funerară a plecat de la Bucureşti, de la capela cimitirului Bellu, în jurul orei 3:00 şi a ajuns la Ştefăneşti la ora 07:00. Momentul sosirii a fost unul de-a dreptul cutremurător.

Denisa nu va fi îmbrăcată la funeralii într-o rochie de mireasă, ci într-o rochie de scenă, de culoarea roz pal. La înmormântare se va respecta tradiţia împodobirii bradului, un obicei al locului de baştină al cântăreţei.

„Este o zi foarte tristă pentru noi toți colegii. Mă bucur din suflet că toți colegii noștri sunt lângă ea și am înțeles că or să mai vină.

Personal, le mulțumesc foarte mult tuturor oamenilor. Eu am cântat la mare, în ghilimele am cântat, am fost foarte tristă. Să știți că și oamenii normali, nu numai artiștii, au aplaudat-o pe Denisa după ce am cântat eu.

Este vorba despre o fată care a muncit foarte mult pentru cariera ei, m-am pus oarecum în pielea ei. Atât de multă muncă, eu cred că are mai multe melodii decât am scos eu în 20 de ani de carieră. oarecum poate că s-a gândit că se întâmplă material și s-a gândit să ne lase material de ascultat și de vizionat.

Este greu că vorbim la trecut. Cuvintele sunt de prisos. Nu ai ce să spui” a spus Minodora.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close