Antena 3 CNN Actualitate Descoperire șocantă după incendiul de la mansarda din Capitală: ''Parcă era o căsuţă de câini făcută la țară și izolată cu paie''

Descoperire șocantă după incendiul de la mansarda din Capitală: ''Parcă era o căsuţă de câini făcută la țară și izolată cu paie''

Descoperire șocantă după incendiul de la mansarda din Capitală: ''Parcă era o căsuţă de câini făcută la țară și izolată cu paie''
Sursa foto: foto: Agerpres
13 Mar 2016   •   10:00

Proprietarii apartamentelor din mansarda care a ars în urmă cu câteva zile în Capitală vor ca vinovaţii să plătească pentru că i-au lăsat pe drumuri.

După incendiu nu a mai rămas aproape nimic. Doar dovada unor construcţii mortale, ridicate cu materiale ieftine, neignifugate, făcute de mântuială.

Constructorul a zidit chiar şi ieşirea de incendiu. Chiar şi aşa, a primit toate avizele necesare mansardării blocului.

Din acest proiect dezvoltatorul a câştigat aproape un milion de euro. Apartamentele formate din două camere, una jos şi una amenajată în podul mansardei s-au vândut cu 29 de mii de euro, spun proprietarii. 34 de locuinţe au fost avariate în totalitate.

Şi la etajele inferioare au fost 104 locuinţe avariate. În special de fum şi apa folosită de pompieri. 

Proprietarii se simt batjocoriţi şi vor să dea în judecată firma, dar şi  autorităţile care au permis să fie puşi în pericol.

Autorităţile locale au promis că vor asigura 1000 de lei lunar pentru chirie, timp de un an şi un ajutor de 10 mii de lei pentru proprietarii care nu au asigurare. Dar veniturile lor trebuie să fie mai mici de 2000 de lei lunar. Reprezentanţii firmei nu au vrut să comenteze situaia şi ne-au comunicat să ne adresăm autorităţilor.
 

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close