Antena 3 CNN Actualitate Descoperirea de pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Ploieşti care îi va uimi pe români. Ce promisiune a făcut premierul

Descoperirea de pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Ploieşti care îi va uimi pe români. Ce promisiune a făcut premierul

Descoperirea de pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Ploieşti care îi va uimi pe români. Ce promisiune a făcut premierul
Sursa foto: Foto: financiarul.com
de O.P.    |    23 Apr 2012   •   05:52
Descoperirea unui sit arheologic cu două sute de obiecte din bronz şi fier din epoca fierului găsite pe şantierul Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti nu îi împiedică pe constructori să finalizeze construcţia.

Ministrul Transposturilor, Alexandru Nazare, a dat asigurări că nu vor fi întârzieri ale lucrărilor cauzate de aceste descoperiri, iar premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi-a exprimat dorinţa ca obiectele să fie prezentate publicului cât mai repede.

Autostrada Bucureşti - Ploieşti va fi deschisă circulaţiei la jumătatea lunii mai, a spus premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, care a vizitat împreună cu ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, şantierul autostrăzii.

Mihai Razvan Ungureanu, primul ministru al Romaniei:
 "Am discutat astăzi cu domnul ministru să iniţiem organizarea unei expoziţii care să cuprindă cele mai importante artefacte arheologice descoperite în cursul lucrărilor de execuţie a marilor autostrăzi, poate la Muzeul Naţional de Istorie, în cazul în care şi conducerea acestuia o va permite".






×
Subiecte în articol: autostrada infrastructura
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close